De Philips Hue is een spraakgestuurd licht dat kan worden gecontroleerd met behulp van populaire spraakassistenten zoals Siri en Google Assistant. Het kan zelfs lichten in- en uitschakelen! Om deze technologie te gebruiken, spreekt u eenvoudig de opdracht in een microfoon op het licht. Dit artikel legt uit hoe je spraak-geactiveerde lichtbedieningen kunt gebruiken en wat je moet doen om het meeste uit deze nieuwe apparaten te halen. Hieronder staan hieronder enkele voor- en nadelen van spraakgestuurde verlichting.
Allereerst zijn spraakopdrachten niet alleen beperkt tot het verzenden van onhoorbare opdrachten. U kunt bijvoorbeeld Light -opdrachten gebruiken om slimme sloten te openen. In dit scenario kunt u een microfoon gebruiken om geluid om te zetten in een elektrisch signaal. Door de intensiteit van het licht te moduleren, kunt u de microfoon voor de gek houden door te denken dat u ertegen spreekt. Het is een geweldige functie voor slimme huizen, en dit is een spannende eerste stap in de richting van een spraakgestuurd huis.
Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de slimme lichten die u koopt, spraakopdrachtplatforms ondersteunen. U kunt spraakopdrachtplatforms gebruiken op uw smartphone, tablet, computer of slimme luidspreker. Als alternatief kunt u een Android -app gebruiken om spraakopdrachten uit te geven aan uw Philips Hue Lights. Een slimme luidspreker zoals de Amazon Echo is een veel meer naadloze ervaring. Bovendien kan het een grotere verscheidenheid aan spraakopdrachten ondersteunen, waardoor het de perfecte keuze is voor het moderne huis.